Upstairs Traprenovatie

Wij nemen elke bestaande trap onder handen, of deze nu van beton, natuursteen, staal of hout is: wij geven uw trap snel en vakkundig een nieuw uiterlijk.

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Het team van Upstairs Traprenovatie bestaat uit circa 75 zeer ervaren en vakbekwame medewerkers, die service en oog voor kwaliteit in hoofdletters schrijven. Een traprenovatie van Upstairs moet voelen als een feestje voor een tevreden klant.

20 jaar vakmanschap

"Na 20 jaar vakmanschap hebben wij zoveel ervaring dat we ons oprecht experts mogen noemen"

Wat wij doen

Succesverhalen

Succesverhaal 2011

In 2011 hebben Upstairs Traprenovatie en Bertram Beerbaum overeenstemming bereikt over een unieke samenwerking: Bertram zou voor Upstairs een eigen trappenlijn ontwerpen. Een samenwerking waar iedereen ook nu nog steeds enthousiast over is. “De trap is doorgaans een ondergewaardeerd element in huis”, zegt Beerbaum, “terwijl het letterlijk en figuurlijk de spil in huis is. Daarom besteed ik er in mijn werk als interieurdesigner extra aandacht aan. Een trap kan echt een in het oog springend object zijn, een kunstwerk bijna.” Tegelijkertijd onderkent de ontwerper dat het “best heel lastig” is om een bestaande trap een andere look te geven.

Verrassende trappenlijn

“Wij zijn erg blij met het verrassende idee van Bertram. Het is geweldig om te zien hoe Bertram vanuit zijn visie een totaal nieuw concept voor ons heeft uitgewerkt. De materialen laten zich door onze vakmensen heel goed verwerken. Het zijn mooie, natuurlijke materialen en wij gaan natuurlijk voor het beste”, vertelt Jan Steyvers, directeur van Upstairs Traprenovatie. Samen met Upstairs heeft Bertram Beerbaum van de functionele trap een verrassende eyecatcher weten te maken; een genot om niet alleen naar te kijken maar vooral ook te gebruiken want door het gebruik gaan de materialen van de Stoer Chique lijn pas echt leven!

Werken bij Upstairs Traprenovatie | Diverse vacatures

Succesverhaal 2013

Sinds 2013 produceert Upstairs de traptreden in eigen bedrijf. Hierdoor kan Upstairs niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook exclusiviteit in materialen en decors. En ... uiteraard zijn alle grondstoffen van kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk Europees fabricaat!

De kern van de traptreden bestaat uit een geperste vezel waarop HPL wordt verlijmd. HPL bestaat uit diverse lagen heel stevig materiaal met als toplaag het decor, afgedekt met een harde transparante kunsthars bovenlaag.

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en al deze aspecten samen vormen de topkwaliteit waarvan ons Upstairs Original kenmerk, op de achterzijde van iedere trede, het bewijs is! Enkel en alleen als bij de kwaliteitscontrole gebleken is dat alles in orde is, dán is een trede geschikt om gebruikt te worden door Upstairs Traprenovatie!

Werken bij Upstairs Traprenovatie | Diverse vacatures

Succesverhaal 2014

Upstairs en vtwonen zijn in 2014 een cross mediale samenwerking aangegaan. Een crossmedia samenwerking is een partnership tussen twee merken waarbij diverse media ingezet worden welke een versterkende werking op elkaar hebben. Het gaat hier altijd om een totaalconcept met de focus op interactie met de doelgroep waarbij zowel campagnes off- als online worden ingezet.

Een voorbeeld hiervan is het TV programma Weer verliefd op je huis. Inmiddels is dit programma van vtwonen niet meer weg te denken op de zondagavond. Upstairs heeft hier nu al voor het 6e seizoen op een rij een belangrijke rol in! vtwonen, voor velen bekend als hét home-deco magazine van Nederland, is een perfecte match met Upstairs op het gebied van woontrends. In dit programma helpen drie vtwonen stylisten, stellen weer verliefd te worden op hun eigen huis. Iedere week wordt tevens de trap in de woning grondig aangepakt en voorzien van een prachtig nieuw uiterlijk.

Naast het TV programma maakt Upstairs gebruik van diverse kanalen van Sanoma, denk hierbij aan het blad vtwonen, maar ook de trapstijltest en de succesvolle vtwonen designbeurs!

Werken bij Upstairs Traprenovatie | Diverse vacatures