StairCampus:
alles onder één dak op het gebied van traprenovatie

Onze vacatures

Goed opgeleid
in eigen huis

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit. Niet alleen voor onze traptreden, maar ook als het om onze medewerkers gaat. Op de StairCampus Academy krijgt iedere nieuwe medewerker alle ins & outs te horen over het familiebedrijf. Ook zorgen we ervoor dat elke medewerker diverse trainingen krijgt om in zijn/ haar vakgebied een heuse trappenspecialist te worden. Of je nou een monteur traprenovatie bent, een sales gedreven persoon, een klantenservice medewerker of in de productie werkzaam bent, jouw loopbaan begint altijd met een opleiding aan onze StairCampus Academy.

Over ons
Werken Op De StairCampus Homepage Goed Opgeleid In Huis

Werken bij het leukste familiebedrijf van Nederland

Werken op de StairCampus betekent werken bij een gezellig familiebedrijf waar iedereen Trots is op het bedrijf waar hij werkt, streeft naar het beste Resultaat, Ambitieus is en vooruit denkt en bovenal Passie heeft voor zijn/ haar vakgebied. Altijd met een volle 100% inzet en altijd voor het beste resultaat. Kom jij ons team versterken?

Pascal Beysen
Als een monteur na een intensieve training helemaal zelfstandig gaat werken dan ben ik stiekem wel een beetje trots!" Pascal Beysen - Praktijkopleider traprenovatie

Vacatures uitgelicht

Of je nu graag werkt met je handen als monteur, in de productie wilt werken of commercieel mee wilt denken? Wij zoeken traphelden in heel Nederland. Er is gegarandeerd een functie die bij jou past.